Duurzaam, sterk, onderhoudsarm
en tevens energiebesparend

Aluminium is een materiaal wat goed te bewerken is waardoor het zeer veel mogelijkheden biedt 

Aluminium kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar

Uitvoerbaar in alle denkbare RAL - kleuren. Aluminium ramen en deuren van Kozijndirect.com zijn goed bestand tegen inbraak vanwege de extreme hardheid en weerstand tegen vervorming van het basismateriaal. Moderne profielen met vele voordelen, ze zijn licht, thermisch isolerend, veilig, duurzaam, vorm- en kleurvast. Aluminium kozijnen gaan ontzettend lang mee. Het sterke materiaal waarvan de kozijnen zijn gemaakt, slijt niet snel. Het roest niet, barst niet en rot ook niet en blijft lang mooi, is goed te onderhouden en het is de juiste keuze voor iedereen die van een moderne look houdt. Aluminium kozijnen worden dan ook veelal toegepast in de woningbouw, de kantorenbouw en de industriële bouw.

Aluminium kozijnen energiebesparend en onderhoudsarm

Aluminium kozijnen scoren met name goed op het aspect energiebesparing en onderhoud, er kan met een periodieke reiniging worden volstaan en kostbaar schilderwerk is al helemaal niet nodig. Aluminium kozijnen kunt u gelijk met de ramen schoonmaken. U kunt bij ons terecht voor een vakkundig advies.

Aluminium kozijnen prijs indicatie

Wat moeten die nieuwe kozijnen kosten? En wat kost een deur ongeveer? Om een goed beeld te krijgen van onze prijzen ziet u hieronder enkele praktijkvoorbeelden. Natuurlijk is dit alleen maar een indicatie. Er zijn teveel mogelijkheden om op te noemen. Wij denken dan ook graag met u mee. Neem daarom contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op aluminium 70 mm, kleur wit RAL 9016. Glas 4/16/4 U-Waarde 1.0. Prijzen zijn inclusief btw af magazijn.

Vast raam

1(b)x1(h) meter € 370,-
1(b)x1,5(h) meter € 525,-

Draai/kiep raam

1(b)x1(h) meter € 585,-
1(b)x1,5(h) meter € 800,-

Draai-draai/kiep raam

1,2(b)x2(h) meter € 1.590,-
1,2(b)x2,5(h) meter € 1.725,-

Tuindeur

1(b)x2,2(h) meter € 1.475,-
buiten draaiend Alu. dorpel

Nieuwsgierig? Maak een afspraak en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom (op afspraak) te Geleen. We bespreken graag de mogelijkheden en maken graag een zeer goede offerte voor u. Daarnaast mag u rekenen op een snelle en betrouwbare dienstverlening.

Adres

Kampstraat 38
6163 HG Geleen

Contact

T: 06 - 52 35 79 17
E: info@kozijndirect.com

Toonzaal op afspraak

Onze showroom is uitsluitend op afspraak open.