Houten kozijnen zorgen voor een
warme authentieke uitstraling

Passend bij elke woningstijl en bestand tegen extreem weer  

Houten kozijnen passen bij elke woningstijl 

Houten kozijnen van o.a. meranti, vuren, grenen en mahonie in elke gewenste finish en kleur. De houten kozijnen van KozijnDirect.com zijn onderhoudsarm en zeer goed isolerend. Wel ventilatie, maar geen tocht. Wel lichtinval, maar geen buitenlawaai of lekkage. Hout is van nature sterk isolerend. De isolatiewaarde van houten kozijnen is tevens hoger dan de isolatiewaarde van kunststof- en aluminium kozijnen. 

Houten kozijnen prijs indicatie

Wat moeten die nieuwe kozijnen kosten? En wat kost een deur ongeveer? Om een goed beeld te krijgen van onze prijzen ziet u hieronder enkele praktijkvoorbeelden. Natuurlijk is dit alleen maar een indicatie. Er zijn teveel mogelijkheden om op te noemen. Wij denken dan ook graag met u mee. Neem daarom contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op hout 68 mm, kleur wit RAL 9016. Glas 4/16/4 U-Waarde 1.0. Prijzen zijn inclusief btw af magazijn.

Vast raam

1(b)x1(h) meter € 345,-
1(b)x1,5(h) meter € 500,-

Draai/kiep raam

1(b)x1(h) meter € 545,-
1(b)x1,5(h) meter € 755,-

Draai-draai/kiep raam

1,2(b)x2(h) meter € 1.180,-
1,2(b)x2,5(h) meter € 1.365,-

Tuindeur

1(b)x2,2(h) meter € 1.420,-
buiten draaiend Alu. dorpel

Nieuwsgierig? Maak een afspraak en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom (op afspraak) te Geleen. We bespreken graag de mogelijkheden en maken graag een zeer goede offerte voor u. Daarnaast mag u rekenen op een snelle en betrouwbare dienstverlening.

Adres

Kampstraat 38
6163 HG Geleen

Contact

T: 06 - 52 35 79 17
E: info@kozijndirect.com

Toonzaal op afspraak

Onze showroom is uitsluitend op afspraak open.