Kunststof kozijnen van hoge kwaliteit
en ook nog zeer scherp geprijsd

Hoogwaardige kunststof kozijnen met veel mogelijkheden 

Kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar

Kunststof kozijnen zijn in vergelijking met houten kozijnen goedkoper in aanschaf en in onderhoud. Schilderen bijvoorbeeld behoort definitief tot het verleden. KozijnDirect.com levert kiep- en draaikiep systemen in diverse Ral kleuren. De gebruikelijke profieldiepten zijn 74 mm vlakprofiel of het 120 mm NL – renovatieprofiel, we adviseren u graag over de juiste keuze. Kunststof kozijnen zijn uitstekend weersbestendig en kunnen ook met houtnerf folie op kleur worden geleverd. Ook betreffende de vele glasmogelijkheden informeren wij u graag met vakkundig advies.

Kunststof kozijnen prijs indicatie

Wat moeten die nieuwe kozijnen kosten? En wat kost een deur ongeveer? Kunststof kozijnen zijn doorgaand 10-20 procent goedkoper dan kozijnen in andere uitvoeringen. Om een goed beeld te krijgen van onze prijzen ziet u hieronder enkele praktijkvoorbeelden. Natuurlijk is dit alleen maar een indicatie. Er zijn teveel mogelijkheden om op te noemen. Wij denken dan ook graag met u mee. Neem daarom contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op kunststof 74 mm, kleur wit RAL 9016. Glas 4/16/4 U-Waarde 1.0. Prijzen zijn inclusief btw af magazijn.

Vast raam

1(b)x1(h) meter € 200,-
1(b)x1,5(h) meter € 290,-

Draai/kiep raam

1(b)x1(h) meter € 275,-
1(b)x1,5(h) meter € 385,-

Draai-draai/kiep raam

1,2(b)x2(h) meter € 675,-
1,2(b)x2,5(h) meter € 800,-

Tuindeur

1(b)x2,2(h) meter € 1.090,-
buiten draaiend Alu. dorpel

Nieuwsgierig? Maak een afspraak en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom (op afspraak) te Geleen. We bespreken graag de mogelijkheden en maken graag een zeer goede offerte voor u. Daarnaast mag u rekenen op een snelle en betrouwbare dienstverlening.

Adres

Kampstraat 38
6163 HG Geleen

Contact

T: 06 - 52 35 79 17
E: info@kozijndirect.com

Toonzaal op afspraak

Onze showroom is uitsluitend op afspraak open.